Factory 1sty for Sale 93,750 sqft Corner Freehold at Kilang Padi Dan Beras 7 Ekar , Besut, Terengganu - MalaysiaMLS.com
Factory 1sty for Sale 93,750 sqft Corner Freehold at Kilang Padi Dan Beras 7 Ekar , Besut, Terengganu
Listing #LS2109000047 listed on 29 Jun 2022
Asking Price :
RM 12,500,000.00
Location:
KILANG PADI DAN BERAS 7 EKAR, BESUT, TERENGGANU,
  CALL
Kilang Padi dan Beras Di Besut Terengganu di Besut Terengganu

Lokasi
Address :Kampung Kepala Gajah Jertih, Besut, 22020, Jerteh, Terengganu
Plus Code : MJQ2+R2 Jerteh, Terengganu
Coordinate : 5.689802067426075, 102.6000713809159
Google Maps : https://goo.gl/maps/c3UCwzL9Xc43wR5f8
Status : Freehold Malay Reserved

Land Size: 7 ekar

Detailed :
Kontrak bekal beras ke Angkasa tu kontrak baru yg akan sign nanti.
-Kontrak Bernas kontrak lama yg masih valid walau dh lama tak operate. Nilai kontrak takde limit. Brp banyak ada modal beli padi sebanyak tu lah boleh bekal kpd Bernas.
- Bekalan padi tadop masalah sbb drpd KETARA. Bekalan padi di Trg ni terlebih lebih stok sampai kena export ke Kedah.
-Pembekal Beras brand kepala gajah.
-Kilang ni tak guna elektrik biasa sgt tapi guna husk furnace system. Guna jerami tukar jd letrik.
-Harga 12.5j take over syarikat free hutang
-Kilang tak operasi nak masuk 4 tahun dah. Kalu nak operate kena buat pemulihan mesin dlm 1.5j.
Kita akan bantu dlm 6 bulan pertama operasi. Kontrak Bernas dan Angkasa.

Selling Price: RM 12.5 Million Negotiable

Interested?

Please call me for further details & viewing arrangement


GADAFI (REN 22816)
+6019-6241396
IQI REALTY SDN. BHD. (E (1) 1584)
Interested ? Whatsapp me now!
Interested ? Whatsapp me now!
Property Name KILANG PADI DAN BERAS 7 EKAR
Property Type Factory
Storey Single Storey
Holding Freehold
Lot Type Malay Reserves
Postion Corner
Built Size 93,750 sqft
Land Size 7.00 hectare
Asking Price :
RM 12,500,000.00
Location:
KILANG PADI DAN BERAS 7 EKAR, BESUT, TERENGGANU,
Agent :
GADAFI (REN 22816)
Firm :
IQI REALTY SDN. BHD. (E (1) 1584)
Contact:
+6019-6241396
  CALL